JAT Tehnika je organizacija za održavanje vazduhoplova sa najdužom tradicijom u Evropi. Njeni instruktori i avio-mehaničari poseduju višedecenijsko iskustvo u rešavanju najkompleksnijih zadataka iz industrije i svrstavaju se među najuglednije stručnjake u zemlji i svetu. JAT Tehnika, deo je Avia Prime grupacije, jedne od vodećih organizacija ove vrste u Evropi.

TVOJ PRVI POSAO je novi program naše komanije koji mladima pruža mogućnost da započnu svoju karijeru u velikom JAT Tehnika timu. Tražimo entuzijastične i motivisane učenike završne godine Vazduhoplovne akademije koji će zajedno sa nama ulagati svoju energiju u ostvarivanju velikih poduhvata koji su pred nama.

Kakav je ovo program?

TVOJ PRVI POSAO je plaćeni program koji kompanija JAT Tehnika realizuje u saradnji sa Vazduhoplovnom akademijom. Prva faza programa obuhvata plaćenu praksu za koju možete da konkurišete odmah nakon završenog školovanja u akademiji. U toku trajanja programa dobijate mogućnost da se bolje upoznate sa kompanijom kroz praktičan rad na različitim tipovima vazduhoplova vodećih avio-kompanija, uz podršku našeg stručnog osoblja. Nakon što uspešno prođete ovaj program, možete odmah da zasnujete stalan radni odnos u JAT Tehnici i dalje unapređujete svoju karijeru. 

fot. JAT Tehnika

Da li imam mentora?

Naravno! Svakog učesnika programa dočekaće mentori – naše kolege, koji su spremni da budu sa vama od početka do kraja programa. Mentor je tu da vam olakša da se naviknete na prve dane programa, ali i da vas na strukturiran način vodi kroz unapred kreiran plan, kao i da vam da povratne informacije.

Šta se dešava nakon završene prakse?

Odmah nakon uspešno završene prakse dobijate mogućnost stalnog zaposlenja i daljeg napredovanja u JAT Tehnici. Pored zaposlenja dobijate i osnovnu praktičnu obuku – basic maintenance experience. Sve troškove vašeg usavršavanja će u potpunosti snositi JAT Tehnika, dok će vaša redovna plata rasti u skladu sa veštinama koje postignete. Imajući u vidu da je JAT Tehnika deo velike Avia Prime porodice, istovremeno dobijate i neposrednu mogućnost zaposlenja u kompanijama članicama Grupe koje se nalaze u Evropskoj uniji, uz direktan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

fot. JAT Tehnika

Gde mogu da saznam više informacija?

Za sve učenike i njihove roditelje, zajedno sa Vazduhoplovnom akademijom organizovali smo događaj na kojem ćemo predstaviti program i odgovoriti na sva vaša pitanja. Događaj će se održati 7. maja u 11h u Vazduhoplovnoj akademiji u Bulevaru vojvode Bojovića 2. Naš program dobio je i značajno interesovanje medija, te neka od izveštavanja na ovu temu možete pogledati na sledećim linkovima:

POSAO ZA MLADE AVIO-MEHANIČARE JAT Tehnika zapošljava učenike odmah nakon završenog školovanja – BizPortal.rs

JAT Tehnika zapošljava učenike odmah nakon završenog školovanja – Biznis i Finansije (bif.rs)

JAT Tehnika employs students immediately after graduation – Diplomacy&Commerce (diplomacyandcommerce.rs)

JAT Tehnika zapošljava učenike odmah nakon završenog školovanja – Naslovi.net

Kako mogu da se prijavim?

Svi zainteresovani učenici koji završavaju četvrtu godinu Vazduhoplovne Akademije mogu da se prijave već na samom događaju. Takođe, u svakom trenutku nas možete kontaktirati putem e-mail adrese: branka.malidzan@jat-tech.rs. Naš tim je tu sa svim odgovorima.

Iskoristi priliku i postani deo naše uspešne price!

AOG

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
Accept